0321-314305

Luchtoorlogdag 29 mei 2016

Op 29 mei 2016 heeft Stichting Ongeland in samenwerking met Museum Schokland de Luchtoorlogdag georganiseerd. Een informatieve dag die gehouden is bij Museum Schokland. Er zijn enkele lezingen gegeven, er is een documentaire vertoond, er was een kleine militariamarkt, en mensen konden ook artikelen meenemen uit die periode om deze te laten beoordelen door een deskundige. Voor de kinderen was er een kinderfilm, en konden ze zelf een vliegtuigje maken.

De dag begon om 11.00 uur tot 17.00 uur, en ondanks de matige weersvoorspellingen hebben we die dag fantastisch weer gehad. 

Hierbij treft u een foto impressie aan van die dag.

Jan van Veen met zijn Chevrolet G7113 met oplegger Museum Vliegbasis Deelen is ook present. De militariamarkt Luchtvaartclub Emmeloord Luchtvaartclub Emmeloord (Foto: Hans Hollestelle) De militariamarkt Het briefje spreekt voor zich... Jean Kreunen probeert de analyseren wat hem nu wordt aangeboden. Ook hier vliegtuigonderdelen die mensen laten zien aan Jean Kreunen Hey, een artikel dat niet direct gelinkt kan worden aan een vliegtuig. De militariamarkt Bert Wijs geeft een lezing over het luchtgevecht tussen August Geiger en Bob Braham De Crashpaal van Bill Tudhope (Foto: Hans Hollestelle) De onthulling van de Crashpaal van William Frank (Bill) Tudhope door Hans Hollestelle (Foto: Hans Hollestelle) Het informatiebord op de crashpaal, inclusief bloemen (Foto: Hans Hollestelle) De Militariamarkt (Foto: Hans Hollestelle) De Militariamarkt (Foto: Hans Hollestelle) Het uitwisselen van informatie en kennis.... (Foto: Hans Hollestelle) Thierry van den Berg geeft een lezing over Luchtfotografie

>>>Luchtoorlogdag 29 mei 2016

Wij helpen u graag verder

neem contact op