Afscheid Ludwig Bruins

21-12-2020

Afscheid Ludwig Bruins

Vanwege corona hebben wij geen uitgebreid afscheid kunnen nemen. Wij bedanken hem voor al het werk en zijn inzet voor de stichting.

Sinds 2017 is Ludwig secretaris bij onze stichting. Ludwig was als secretaris altijd betrokken en aanwezig bij de vergadering waarvan hij altijd goede verslagen vastlegde. Daarnaast heeft hij de website opgezet en veel promotie activiteiten verricht. Een bekende activiteit van was de Luchtoorlog dag, waarvan Ludwig de trekker was. Gelukkig verricht Ludwig nog wat hand en span diensten aan de stichting.

Het beheer van de website is overgenomen door Jheroen Briels. Ad interim secretaris is Wolter Schaap.

Wij willen als bestuur een stevige basis hebben en willen de functie van secretaris zo spoedig mogelijk aanvullen.

Hierbij willen wij Ludwig bedanken voor zijn inzet.

Astrid Doppert
Voorzitter Ongeland